2010-09-02 08:01:23• hírek • (X)

Alapos munka, profi kivitelezés

A mai világban elengedhetetlen a gyors, de egyben minőségi és megbízható munka kivitelezése. A Terrahaus Kft. mostantól erre is törekszik!

Házat építene, vagy csak egyszerűen otthonát újítaná fel? Gyors, minőségi és megbízható munkára vágyik? Akkor forduljon a Terrahaus Kft.- hez, ahol ezúttal a minőségi termékek mellett, a munka színvonalas kivitelezését is megválaszthatja.

A Terrahaus Kft. célja, hogy vásárlóik elégedettek legyenek nem csak a termékeikkel, hanem munkáikkal is. Ezúttal nem csak a minőségi osztrák és német festékcsaládok széles választékával várják az érdeklődőket, hanem a cég szakképzet munkásai is rendelkezésükre állnak.

Ha mostantól a Terrahaus-ban választja ki a lakásfelújításhoz, vagy építkezéshez szükséges anyagokat, és a munkát is itt rendeli meg, akkor dupla garanciában részesül. A Terrahaus Kft. nem csak termékeikre, hanem a munka kivitelezésére is garanciát vállal.

A szakképzett munkások szinte teljes körű szolgáltatást nyújtanak rövid időn belül és problémamentesen megoldják elképzeléseit, igényeit. Szolgáltatásaik: szobafestés, mázolás, tapétázás, nemes vakolat, készítés homlokzatfestés és hőszigetelés. Mindez gyorsan és színvonalasan öt éves garanciával!


A Terrahaus Kft. 5 éves granaciát vállal a munkálatokra is

A Terrahaus Kft. garanaciát vállal a munkálatokra is


 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: